Sidor

onsdag 12 oktober 2011

Fredde_14 (Praktikant)

Tjabba!!!
Fredde_14 här. Har fått prao här på bloggen för ja tänkte gå medie på gymnasiet. Dom ville jag skulle skriva en ressension på en bok som kommit ut. Har läst den å så.






Boken heter nåt konstet på franska eller spanska eller italjenska. Vet ente riktigt men på svenska heter den "Svarta sträck i tonåren" å den e i fyra delar. Ja tyckte den va rätt märklig men rätt ball åsse för han bler helt jävla galen den killen som skriver!!

Den börjar med att han skriver att han ska måla hela paintrutan svart!!! SÅ jävla jobbet tänkte ja, så kanske e det därför han bler helt knäpp i huvet för han snackar en massa om att alla andra e knäppa när han e själv knäpp. Han vill t.e.x. ente ligga me brudar!!!?!?! WTF?! De hade ja velat! xD

Ja vet ente om den har nåt så hära dålt budskap eller nåt men kanske e det att det finns knäppa människor, att man borde akta sej. För man vet alldri de kan va ens barn eller ens kompis eller så. Dom flesta knäppa e kanske nåns barn.

Sen så spelar han bara detta paint för han har bestämt sej att "JA SKA HA DEN RUTAN SVART" men ja fattar ente för han målar me miiiinstaaa penselen. Så jävla jobbet! Andra ja vet som bler knäppa spelar mest WoW eller runescape. Dom spelar som satan å bara sitter i datasalen i skolan å går ente på lektioner eller så.

Jag tycker boken va sjuk i huvet men rätt konsti å kul ändå. De e en jävla slakt på slutet som ja skratta som fan när ja läste. De va helt sjukt!! Man bara ÅH WTF??!!! xD

Mitt betyg på denna boken får: 7/10 för den va rätt lång och konsti ibland.

\\m// FreDDe_14 \\m//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar